פוקצ'ה

אסתי חדד Comments Off on פוקצ'ה
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מתכון למשימת הכנסת אורחים, פוקצ'ות אישיות, מהירות הכנה ונהדרות לאירוח. את הבצק מכינים מראש ואופים אותן כשהאורחים מגיעים כך שהן מוגשות חמות ומדיפות ניחוח מדהים.

מאת: מירי זורגר

מצרכים לבצק:
קילו קמח מלא
25 גרם שמרים
100 גרם חמאה מומסת
מלח ופלפל (כפית וחצי מלח)
3-4 כוסות מים פושרים
3 כפות סוכר או כמו סוכר (לפי הטעם)

אופן ההכנה:
מכינים את הבצק, בתחתית שמרים, מים וסוכר, מוסיפים את החמאה, את המים מוסיפים בהדרגה. מעל את הקמח ולבסוף את המלח. לשים לבצק ומתפיחים.

מחלקים את הבצק לחתיכות של 50 גרם ליח'.
מותחים את הפוקצ'ה, מפזרים מעל לפי הטעם: פלפלים צבעוניים שטוגנו קלות, חצי כף גבינה צהובה, חצי כף גבינה מלוחה, מלח, אפשר להוסיף עגבניות שרי חצויות וזיתי קלמטה, לפני האפייה מפזרים שמן זית.
אופים כ10 דקות.



0 תגובות